Al Restaurant La Vila de Pals, segons l'època de l'any en que ens trobem ,oferim una serie de plats tradicionals que varien depenguent la temporada curinaria en la que ens trobem (època de caça, temporada de bolets, garoines,....).
Per exemple algun dels plats que trobaran són l'Ànec Rostit, Conill a l'all, Guisat de pardius, Espatlla i Cuixa de cabrit o xai al forn, Cua de Bou rostida, Peus de Porc a la graella, Suquet d'anguiles, Eriçons de mar (garoines), Bolets amb botifarra esparrecada o salsitxetes, Rodó de Vedella farcit,... i molts altres plats tradicionals ben suculents.
Per exemple algun dels plats que trobaran són l'Ànec Rostit, Conill a l'all, Guisat de pardius, Espatlla i Cuixa de cabrit o xai al forn, Cua de Bou rostida, Peus de Porc a la graella, Suquet d'anguiles, Eriçons de mar (garoines), Bolets amb botifarra esparrecada o salsitxetes, Rodó de Vedella farcit,... i molts altres plats tradicionals ben suculents.